Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

У День знань 1 вересня знаменитість і її чоловік Влад Топалов вперше відвели їх сина Мішу в дитячий садок.

Зіркові батьки сильно хвилювалися і навіть не могли стримати сліз, а також зізнавалися, що наполегливо готувалися до садка. Попри це, у 3-річного Майкла трапилася істерика і він довго не міг відпустити Регіну.

Коли ж артистка прийшла забирати найріднішого хлопчика, той був дуже щасливий - його смачно нагодували і тепер у малюка з'явився друг на ім'я Коля. Тодоренко трепетно подякувала шанувальникам за підтримку і побажала гарного дня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Звітую 🙈

Забрала з садка)

Людина задоволена, нагодована, у нього вже з'явився друг Коля 😛.

Подивимося, як завтра переживемо момент розставання 😀.
Спасибі всім за підтримку) 🙏 🏻 класного вам дня!"

Фолловери не пройшли повз: "постривай, у нього скоро почнуть з'являтися Маші, Наташі, Даші, Каті і т д за списком. 😂 😂 😂 😂 Потім скаже, що він буде жити з Настею, а любить Марину"," друг це вже добре! Значить буде йти в садок, щоб зустрітися з другом!👏 ", "Бажаю вам якнайшвидшого звикання і багато нових друзів❤️"," а завтра буде подружка Оля!".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася