Українська телеведуча, яка живе і працює в Росії, Регіна Тодоренко розповіла, що її найбільше дратує під час зйомок.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Нещодавно в мережі поповзли чутки про розлучення Регіни Тодренко з чоловіком Владом Топаловим. Шанувальники вже давно запідозрили розлад у їхніх стосунках, проте самі зірки ніяк не комментріуют розлуку. Замість цього вони продовжують радувати фанатів свіжим контентом.

В останні роки Регіна Тодоренко стала все частіше з'являтися на телеекранах в ролі героїні рекламних роликів і різних програм. Однак, Шанувальники не завжди знають, що ховається за лаштунками подібних зйомок.

Цього разу телеведуча вирішила розповісти, що відчуває під час знімального процесу і що її найбільше дратує.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Регіна Тодоренко заявила, що під час зйомок і в житті не потрібно боятися бути різнобічною людиною і не потрібно боятися таких людей. Їй постійно говорять режисери "бути собою", проте телеведуча заявила, що вона може бути різною і у неї немає якогось певного образу"себе".

"Якби ви знали, як це дратує. У такі моменти я відразу питаю, яку саме Регіну хоче бачити режисер в рекламі: радісну, плачучу, сумну, нестримну, сексуальну, екстремальну, Регіну-співачку, Регіну-мати, Регіну-мандрівницю, Регіну-милашку...????? На, що мені відповідають: "ну, як завжди " – це ЯЯЯЯК?🙈 😂 ",- написала Тодоренко.

До посту телеведуча вирішила прикріпити серію фотографій зі зйомок, на яких вона постала в кардинально різних образах.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко перестаралася з експериментами на обличчі: "хто придумав ці бородавки?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко після чуток про розлучення з Владом Топаловим здалася в купальнику: "Для залучення уваги".

Також Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко зізналася, до кого тікає їх з Топаловим маленький син: мамі прикро.