Відома українська спортсменка та олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан відповіла на найпопулярніші запитання щодо її кар'єри, стосунків та заробітку.
Про це Ольга Харлан розповіла в інтерв'ю на youtube-каналі "ВІДДУШИВДУШУ".
Так, Олімпійська чемпіонка з фехтування вирішила не називати суму яку зараз заробляє, проте зазначила, що зараз вона отримує президентську стипендію.

Ольга Харлан, скріншот із відео
Ольга Харлан, скріншот із відео

"Цифру не скажу, але я отримую президентську стипендію. Президентська стипендія і плюс зарплата від Міністерства. Нам минулого року підвищили, було мало зовсім, коли ще Янукович був, з тих часів ще було, а зараз Зеленський нам зробив добре", - розповіла спортсменка.

Ольга Харлан, скріншот із відео
Ольга Харлан, скріншот із відео

Зіркова фехтувальниця Ольга Харлан несподівано зізналася, що вона займалася сексом під час Олімпійських ігор 2020 в Токіо.

" Ну був, у мене там хлопець був. Ми повинні були зачекіниться. Ліжка нормально все витримують. Я до речі не пам'ятаю, коли це було, не перед змаганнями. Після змагань, у нас не було перед його змаганнями, перед моїми теж не було, тому у мене немає медалі ", — сміючись відповіла спортсменка.

Також українська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розповіла про свого коханого призера Олімпіади Луїджі Самеле. Вона зізналася, що долучила свого хлопця до української кухні і навіть годувала його борщем своєї мами.