Стало відомо про те, що зовсім скоро стартує новий сезон проекту "Україна має талант". Акторка Ксенія Мішина, яка увійшла до складу журі, розповіла, як обиратиме учасників.

Даний проект мав високу популярність кілька років тому, однак, після чергового сезону було прийнято взяти паузу. І ось, Оновлене шоу, з новим журі стартує цієї осені, зйомки проводилися влітку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному акаунті телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщають про всі новини.

Все це зробили в 30-річчю незалежності країни. Ведучим проекту став Григорій Решетник, А основна трійка зiркових суддів виглядає ось так: Сергій Притула, Ксенія Мішина та Євген Кот.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Свою думку про учасників вже встигла висловити акторка і учасниця проекту "Холостячка" Ксенія Мішина.

"Відчуваю наснагу від того, що стану частиною добрих і надихаючих історій. З нетерпінням чекаю початку шоу і, враховуючи склад журі, ведучого і вражаючих талантів наших учасників я впевнена, що цей сезон буде незабутнім і феєричним!"- розповіла дівчина.

Також, вона зазначила, що в Україні дійсно багато талановитих людей, і вона зі свого боку зробить все можливе для того, щоб про них дізналася вся країна, і з'явилися нові імена.

Точної дати прем'єри поки що немає, однак, відбудеться це вже восени, тому глядачам залишається тільки чекати, адже, українцям є ще чим здивувати цей світ.

Нагадаємо, Олександр Еллерт пограбував банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті

Також портал Знай.uа писав, що Мішина виклянчила цінну річ у подруги