Відомий український психолог Наталія Холоденко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Учасниця "Танців з зірками" вирішила поговорити про відчуття, пов'язані з наближенням зрілості. Жінці 38 років, і зараз вона зізналася, що їй хочеться, щоб життя було досить приємним для неї, в першу чергу. У неї є бажання побудувати з собою ж теплі "відносини", щоб знаходилися добрі слова.

Скрін, Instagram Холоденко
Скрін, Instagram Холоденко

"Зараз я кажу собі: "Не люби всіх! Не намагайся подобатися більшості. Відпускай навіть хороше, якщо воно не дає розвитку". Я точно можу сказати, що ніяке визнання твоєї краси, розуму, таланту не можуть наповнити зсередини, якщо ти не можеш знайти 40 хвилин в день для особистого задоволення", - зізнається Наталія Холоденко.

Жінці хочеться себе побалувати, не купивши при цьому якусь цукерку або нову спідницю, а турботою про почуття. Відмовитися від зайвої суєти, порожніх розмов або великих планів на життя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наталія Холоденко, фото з Instagram
Наталія Холоденко, фото з Instagram

"Останні пропозицію напишу на видному місці👏👏👏", "Це пост - звернення до себе, до своєї душі! Геніально і щиро як завжди! Спасибі!",- пишуть користувачі в коментарях.

Наталія Холоденко, скріншот: Instagram
Наталія Холоденко, скріншот: Instagram

Нагадаємо, учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок: страждає кожна друга

Як повідомляв Знай.ua, учасниця "Танців з зірками" Холоденко проїхалася по горе-блогерам і "клонам" Супрун: "Не професіонали"

Також Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Холоденко згадала про пристрасть у відносинах: "Гра в одні ворота"