Відома українська співачка і народна артистка Таїсія Повалій, яка вже давно живе і працює на території Російської Федерації, не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця поділилася довгоочікуваною прем'єрою під назвою "Що з тобою? Як же я?", створеної в компанії Стаса Михайлова.

Скрін, Instagram Повалій
Скрін, Instagram Повалій

"Автор віршів - Михайло Гуцерієв. Автор музики - Вікторія Кохана! Завантажуємо і слухаємо на всіх майданчиках і насолоджуємося! 🥰💝🔥❤️💪🌈💫", - пише Таїсія Повалій у публікації.

У пісні співачка розповідає, що "злетіла з котушок" від пристрасті, бо їй не вдається розлюбити невідомого чоловіка. А ось без любові вона навіть втрачає розум, бо постає в образі левиці, люблячої лише одного самця.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Таїсія Повалій, фото з Instagram
Таїсія Повалій, фото з Instagram

"Красива заставка!!! Приємно, що пісня скрізь звучить!!! Дійсно, насолода!!! З прем'єрою, Тая!!! З народженням нового хіта!!!🔥 🙌❤ ️👏", "Однозначно однозначно на повторі! 🔁 Однозначно перше місце в плей-листі! Є в пісні той самий гачок, який чіпляє і тримає! П. С. Таєчка, яка ви красива на обкладинці треку! 😘🔝🌷", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Таїсія Повалій з новим обличчям похвалилася молодим улюбленцем: "З ним я цілувалася"

Як повідомляв Знай.ua, Таїсію Повалій спіймали на плагіаті Алли Пугачової: "Що це? Раніше не помічала...."

Також Знай.ua писав, Віра Брежнєва показала пишні форми на відпочинку в Греції - "Є італійське коріння"