Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто розміщує фото і відео з особистого життя, за моментами якої стежить понад 320 тисяч її підписників.

Цього разу телеведуча в незвичайному образі увірвалася в стрічку Instagram і дуже здивувала своїх шанувальників. На фотографіях артистка позує в екстравагантному вигляді міфічної ельфійки.

Олена врахувала всі нюанси і зуміла створити ідеальний косплей чарівного персонажа багатьох казок і фільмів: гострі вушка, яскраві зелені очі, корона на голові і відповідний костюм - тільки білого довгого волосся не вистачає. Варто зазначити, що образ аристократичної ельфійки дуже вдало підкреслив витончені риси обличчя дівчини.

Користувачі соцмережі оцінили старання телеведучої в створенні такого шикарного образу і засипали її великою кількістю компліментів в коментарях.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь "пригрозила" зброєю в День знань: "Прорвалися через натовп орків"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь взяла в руки лук і перетворилася на ельфійку: розстріляє, і оком не моргне

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь назвала найкращий спосіб впоратися з поганою погодою: "Ми тебе не боїмося"