Колишня дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia (Ярослава Притула) частенько радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, інтригуючи шанувальників участю в шоу і запропонувавши вгадати, в якому саме.

Так, артистка приміряла майку-оверсайз кольору фуксії і довгу спідницю з "хижим" леопардовим принтом, доповнивши образ нюдовим макіяжем. Зірка зізналася, що замість шампанського в келиху у неї солодкий газований напій, а також зазначила, що ці зйомки були одними з найскладніших морально і фізично після її участі в шоу "X-Фактор".

Виконавиця запропонувала вгадати і учасницю проекту, у якої в кадрі було видно лише частину обличчя - шанувальники припустили, що це може бути Слава Камінська або Монро.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще
"Завтра вийде в ефір популярне реаліті - шоу з моєю участю.
Три героїні, три учасниці. Ми такі різні…
Вгадайте, яка передача, і хто третя учасниця? 🌟🌟🌟

… і хоч це одні з найважчих (після X-Фактору, де нас будили серед ночі, з камерою, і світлом в очі 🙈) зйомок, як морально, так і фізично - отримала задоволення 💃🏻💥💥💥

P.S. Іноді буває і шампанське, але цього разу в келихах живчик 😉🥂"

instagram.com/slavia_official/