Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила трохи поностальгувати, виставивши архівний кадр з сонячної Хорватії, де відпочивала з чоловіком Потапом, мамою Людмилою Петрівною, кращою подругою Анною Андрійчук і свекрухою ще на початку серпня.

Так, для прогулянки по старому місту артистка вибрала міні-сукню зеленого кольору з глибоким декольте і квітковим принтом, доповнивши образ нюдовим макіяжем.

Зірка покрасувалася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює завдяки правильному харчуванню і тренуванням, а також нагадала шанувальникам, що попереду - два дні вихідних. Виконавиця побажала аудиторії теплої п'ятниці, попри помітне похолодання в столиці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вперед з посмішкою, до класних вихідних ♪

І нехай ваша п'ятниця буде найтеплішою 😘"

Фолловери не пройшли повз: "Анастасія, ви шикарна 💐", " Колір ❤️ білизняний стиль все-таки такий жіночний 💫", "красуня Анастасія Каменських", "не старіє взагалі", " красуня йшла, підкорюючи всіх на своєму шляху....)))".