Колишня прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 14 тисяч осіб.

У п'ятницю, 3 вересня 2021 року, дівчина святкує свій 35-й День Народження. І сьогодні інтерв'ю з нею з'явилося на Youtube-акаунті проекту"Зірковий шлях". Як повідомляють представники шоу, вона вирішила розповісти про особисте.

Юлія Мендель, скріншот із відео
Юлія Мендель, скріншот із відео

"Колишня прессекретарка Володимира Зеленського @zelenskiy_official поділилася, як це - працювати з президентом. А також зізналася, чи вільне її серце, і чому замислюється про усиновлення дитини", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Юлія зізналася, що саме проблеми зі здоров'ям і "змусили" її піти з роботи мрії. Адже, за її словами, у неї спостерігаються проблеми з м'язами, через які постраждала одна рука. І тим не менше дівчина продовжує давати деякі поради представникам офісу Президента щодо іноземних представників і те, як все ж краще провести те чи інше інтерв'ю.

Нагадаємо, Юлія Мендель на свій день народження перетворилася на Шуфутинського: "Я календар переверну і знову 3 вересня"

Як повідомляв "Знай.ua", колишню помічницю Володимира Зеленського Юлію Мендель насмішило дивне зізнання: "Я біг за вами..."

Знай.ua писав, прессекретар Володимира Зеленського видав жарт на монументі Вашингтона: візит до США вдався