Відома вже далеко не перший десяток років співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,3 мільйонів чоловік.

Жінка не втомлюється викладати різні фрагменти з життя, включаючи навіть невеликі коментарі щодо прекрасного відпочинку в Італії після життя в Росії.

Лоліта Мілявська, фото: Instagram
Лоліта Мілявська, фото: Instagram

А зараз Лоліта зізналася в коханні, але все ж не людині, а театру, репетиціях в ньому і партнерам по виставі під назвою "Одруження". В ході відеозвернення вона заявила, що якось зчесати підборіддя про напарника.

"Люблю репетиції, люблю своїх партнерів по виставі "Одруження"! І дуже Юру Гримова @yuri_grymov! Дякую за новий сезон!❤ ️ Чекаємо всіх у театрі!", - повідомила Лоліта Мілявська.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Дуже хочу подивитися тебе в "Одруженні", а тебе запрошую на Таганку, подивитися мене в "Суїнні Тодд"! Лолик, успіхів тобі! Люблю♥️", "Вік не бере цю жінку! Молода, шикарна👏👏👏", "Лоля... а у тебе дуже мила посмішка😵🥺💛💛", "Лоліточка, ви як завжди прекрасні!❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, проста баба Лоліта Мілявська в Італії навчилася крутити середній палець: "Це свято..."

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта Мілявська в купальнику підтягнула свої "капусточки" до шиї: "Як в молодості"

Знай.ua писав, Лоліта Мілявська показала рідкісні кадри з дочкою, яку залишила в Україні: "Мовчання-золото"