Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Оля Цибульська дістала "умілий" язичок заради Віталія Козловського

Виконавиця виклала кілька кумедних Stories, на яких постала разом з колегою по телепередачі на каналі M1 Віталієм Козловським. Чоловік ще в серпні поховав свого улюбленого батька.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Поліцейські оригінально вимагали хабар і ощасливили вчительок літератури

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Запоріжжі патрульні поліцейські незвичайним способом натякали на хабар за порушення, попросивши у чоловіка дати їм "Лесю". Відповідне відео з'явилося в мережі. На ньому видно, як поліцейські, сидячи в машині, розмовляють з порушником, в той час, коли він непомітно знімає відео.

Андрій Бедняков, фото: Instagram
Андрій Бедняков, фото: Instagram

Андрія Біднякова побила дружина через Шуфутинського

Ще в 1993 році Михайло Шуфутинський вперше виконав нині легендарну пісню "3 вересня". Ніхто і не припускав, що дата і сама композиція так сильно відгукнеться в серцях публіки. У публікації зображено Андрія Бідняковя, який радісно танцює під цю пісню і руку його дружини Анастасії, яка його "б'є".

Обмін валют, знай.юа
Обмін валют, знай.юа

Курс валют 4 вересня підніме з колін долар і євро

Курс долара в порівнянні з показниками в четвер, 2 вересня, виріс в ціні і тепер становить 27,02 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора. Офіційні курси валют встановлено на такому рівні: 1 долар США – 27,0247 гривень; 1 євро – 32,0067 гривні.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика

Оля Полякова в мережі Instagram розмістила інтригуючі короткі ролики, на якому присутні всі зіркові експерти шоу. У кадрі співачка позує в образі метелика з ультра довгими віями, в сукні, що імітує крила, а на голові великий завиток з волосся.