Відома українська співачка і актриса Анна Трінчер частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Зовсім недавно, 2 вересня 2021 року, на просторах Youtube вийшла її нова композиція і кліп під назвою "По губам". За цей час відео переглянули близько 180 тисяч разів при 9 тисячах пальців вгору. Дівчина спробувала запустити новий тренд з танцем під пісню в TikTok.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

20-річна виконавиця похвалилася, що за чотири дні користувачі зуміли зробити більше 2 тисяч публікацій з її піснею.

"Давайте розганяти далі❤️❤️ залітаємо в Тік Ток!!", - пише Анна Трінчер у публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак варто зауважити, що більшість опублікованих нею відео, зроблені нею ж разом з хлопцем — іншим блогером, Олександром Волошиним. Вона демонструє прості рухи під нехитрий приспів, а іноді навіть трясе попу, але в одному з відео не перед коханим.

"З них ти 1999 зробила🙌 🔥", "Аня на обличчя так подорослішала🤔 а поводиться як дитина)", "Як задовбала твоя пісня", "Серце з іншого боку", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, улюблениця Зіброва Анна Трінчер дала фору Могилевській на паркеті: "Говорила і плакала"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Трінчер у свої 20 років зважилася на збільшення грудей заради нового хлопця: "Інший рівень"

Знай.ua писав, Анна Трінчер на честь 20-річчя роздяглася до нижньої білизни: "Позбулася комплексів"