Вже місяць Андрій Шевченко не перебуває на посаді головного тренера збірної України з футболу після того, як його контракт підійшов до кінця.

З того моменту були озвучені кілька кандидатів, включаючи Сергія Реброва і Мирона Маркевича, але в.о. тренера став Олександр Петраков. Зараз же Шевченко зібрав спеціальну пресконференцію, в ході якої вирішив розповісти про справжні причини відходу з поста тренера.

Пресконференція Андрія Шевченка, фото: Instagram
Пресконференція Андрія Шевченка, фото: Instagram

Андрій розповів, що разом зі штабом припинив роботу з національною командою, тому що у нього була відсутня розмова з президентом УАФ Андрієм Павелком щодо пролонгації контракту.

"Ми провели в збірній прекрасні п'ять років і отримали величезне задоволення. У нас вийшло стати одним цілим. Думаю, що у всіх є багато питань і головний з них — чому наша команда не продовжили контракт з національною командою. Після Євро - 2020 ми вирішили продовжити угоду зі збірною", - заявив Андрій Шевченко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Тоді Павелко зізнався йому, що ще не готовий обговорювати з Шевченком даний момент, тому екстренер збірної полетів у відпустку.

"Я ні в якому разі не говорив про те, що йду. Контракт був підписаний саме таким чином, тому що я хотів підвести підсумки після Євро-2020 і зрозуміти, чи варто продовжувати контракт. Ми зі свого боку хотіли продовжувати працювати зі збірною. Я констатую факти", - додав Андрій Шевченко.

Він зазначив, що протягом п'яти років цифри в контрактах були незмінними.

"Павелко😡😡🤬🤬🤬🤬пора йти вже на пенсію...", "Правильно! Він там мафія, все повинно бути за його наказом! Я б цьому & уйлу руку б ніколи не подав🤬", - пишуть користувачі в коментарях.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Нагадаємо, Андрій Шевченко знову "зрадив" українську мову: "Повернутися"

Як повідомляв "Знай.ua", донецький "Шахтар" і київське "Динамо" дізналися майбутніх суперників Ліги чемпіонів: результати жеребкування

Знай.ua писав, Андрій Шевченко після втрати тренерського крісла втішився в обіймах Софії Ротару: на очах у сина