Відомий український продюсер та син легендарної Софії Ротару Руслан Євдокименко розкрив українцям своє улюблене хобі. Він одягнувся в шкіру, осідлав мотоцикл та відправився на байкерський з'їзд.

Руслан Євдокименко любить ділитися з підписниками в Instagram новими світлинами чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя. Цього разу він показав, як разом з друзями зібрався на байкерський з'їзд.

Євдокименко опублікував світлину на якій позує на фоні десятків мотоциклів. Син Софії Ротару одягнув шкіряну куртку, кепку з яскравим малюнком та доповнив свій образ стильними окулярами.

Руслан Євдокименко, фото з instagram
Руслан Євдокименко, фото з instagram

"Прекрасний день у колі друзів", - так Руслан Євдокименко підписав опубліковане фото.

Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото сина Софії Ротату, тому вони прийнялися залишати для нього десятки коментарів.

"Ого!!! нарешті ваша стихія..!), "Позитивного дня с друзями та чудового настрою", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що у родині Софії Ротару відзначають подвійне свято на День Незалежності, син Руслан не стримався: "Немає нічого ціннішого...". У цей день звучать привітання і для матері іменинника

Також Знай писав, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко перетворився на ковбоя: "Господар". Чоловік постав в оригінальному образі.

Також "Знай" писав, що Син Софії Ротару зізнався в коханні 20-річній красуні: "Дитя..." Руслан Євдокименко не прогавив перший день літа і побажав своїм шанувальникам і друзям теплого сезону.