Відомий російський музикант Тимофій Дрьомін, якого знають під псевдонімом Face і численним тату на обличчі, виступив в українській столиці.

Відомо, що Тимофій в Києві в п'ятницю, 3 вересня, під час концерту назвав журналіста Дмитра Гордона "лисим бадьорим челіком". А також зробив "політичну" заяву.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Репер Face, скріншот: YouTube
Репер Face, скріншот: YouTube

Telegram-канал "Культурная прачечная" пише: "Репер Face на концерті в Києві назвав Гордона "лисим бадьорим челіком" і пообіцяв стати президентом Росії через 11 років. "Коли я стану президентом нах**, то Росія, Україна і Білорусь - не буде нікого друг друг ближче". Звучить, чесно кажучи, як загроза національній безпеці".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також в мережі з'явилося кілька кадрів з концерту Тимофія:

Варто нагадати той факт, що ще один російський репер Morgenshtern, справжнє ім'я якого Алішер Валєєв, заявив про президентські амбіції. Музикант переконаний, що він в силі змінити на краще життя в Росії. Про це Morgenshtern, якого в травні 2021 року СБУ внесла в чорний список осіб, що становлять загрозу нацбезпеці України, повідомив в інтерв'ю Дмитру Гордону, записаному в Стамбулі. За словами репера, він не уявляє свого життя в іншій країні, хоча встиг побувати багато де.

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська зробила це з Дмитром Гордоном, Андрієм Шевченком та Кетрін Винник.

Як повідомляв Знай.uа, Моргенштерн відповів Дмитру Гордону, кому належить Крим: "На це по**й".

Знай.uа писав, Моргенштерн і Ділара відгуляли гучне весілля: наряд поліції і голий Артур Пирожков.