Відома українська гумористка і актриса "Кварталу 95" Олена Кравець не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 62 - тисяч чоловік.

І зараз вона зізналася, що перебувала в досить тривалій перерві, після якої знову вдалося "прокинутися", щоб згодом виявити себе в кольорах, сукні та ароматах.

Фото зі сторінки Олени Кравець
Фото зі сторінки Олени Кравець

"Дякую @marynavedernikova за запрошення, а @diorbeauty - за шлейф, який залишив у пам'яті вечір! А тобі, душа моя @matilda_studio - за прекрасну компанію!)", - написала Олена Кравець у публікації.

Знаменитість виклала три знімки, на яких постала в дуже затишній і красивій квітковій сукні. Посмішка на обличчі жінки зберігається протягом цих фотографій. На двох Олена постала одна, але на останньому з подругою.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олена Кравець, скріншот: Youtube
Олена Кравець, скріншот: Youtube

"Олено, дуже❤️", "Красоточки😍❤️", "Яка гарна Олена💕", "Спасибі! Ми неймовірно раді Вашому візиту", "Олена, відростіть волосся😉 вам дуже йдуть довші🙂", "Чудова👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Кравець тепло підтримала Настю Оруджеву з кварталу перед участю в "Танцях з зірками": "Мої пташки"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець попросила "хвилиночку" заради особистої драми в "Кварталі 95": "Як раніше вже не буде"

Знай.ua писав, донька Олени Кравець з "Квартал 95" здивувала дикими танцями: Влад Яма в спідниці