Відомий український співак 28-річний Ivan Navi частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 44 тисяч чоловік.

Ще десь в червні з ним сталася досить складна ситуація, коли хлопця прямо зі знімального майданчика забрала швидка допомога. Згодом йому діагностували гострий апендицит, а зараз Виконавець знову опинився на пляжі престижного готелю Rixos Premium Bodrum на березі Егейського моря.

Тіна Кароль і Ivan NAVI
Тіна Кароль і Ivan NAVI

"Хтось чекав 3 вересня, а я чекав літо🌊",-написав музикант у публікації, найімовірніше, пов'язуючи її з відомою піснею Шуфутинського.

Хлопець в кросівках, широких шортах і футболці закриває тілом Сонце на заході. Саме про нього в приємному Ключі якось говорила Тіна Кароль. Виконавиця відзначала, що він саме той, за якого "хочеться вийти заміж". Вона навіть домовилася з ним про побачення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Разом з ним Тіна зовсім недавно записала пісню "Ангели все знають".

Ivan Navi , фото з instagram
Ivan Navi , фото з instagram

"34 серпня, який вересень😂", "Ти шо знову там?😂😂😂", "Красиве фото😍❤️🔥", "Крутяк🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Хрещеник" Скрябіна Ivan Navi зізнався, чому намагався відкласти операцію: "Міг лопнути в будь-який момент"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль сказала, за кого хоче заміж, 29-річний красень вже звів з розуму українок: "Дуже мрію"

Знай.ua писав, Тіна Кароль розповіла про подарунок до 30-річчя України: "Я намагалася підлаштуватися..."