Юлія Саніна з The Hardkiss святкує 10 річницю шлюбу зі своїм чоловіком: унікальні кадри з весілля

Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізу - вокалістка групи "The Hardkiss" Юлія Саніна і Вал Бебко святкують 10 річницю весілля.

Закохані привітали один одного в нових постах на своїх сторінках в соцмережі Instagram. Валерій Бебко також опублікував добірку архівних фотографій з їхнього весілля.

Юлія Саніна і Валерій Бебко, instagram.com/val_bebko
Юлія Саніна і Валерій Бебко, instagram.com/val_bebko

"Сильний стрес і покусані губи": психолог розповів, що приховали "таємні рухи" Зеленського на зустрічі з Байденом

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Чи відбулася хімія", і що залишилося за кадром, розповів політичний психолог, експерт з невербальної комунікації Валентин Кім. Перше, що побачив Валентин Кім, це колосальна нервозність українського лідера.

"Зверніть увагу на позу українського президента: його як би "прибили" до крісла. Поза повинна була справляти враження розслабленої людини, але вона точно була незручною для Зеленського..."

Володимир Зеленський і Джо Байден, фото: GettyImages
Володимир Зеленський і Джо Байден, фото: GettyImages

У Запоріжжі школяр під час уроку пережив клінічну смерть: "впав на стілець, голова звисала..."

У міській гімназії під час уроку у 14-річного школяра буквально зупинилося серце. До приїзду "швидкої" реанімували хлопця медсестра та інженер з охорони праці. Хлопчик опинився в лікарні вже у важкому стані.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Олександр Ткаченко показав збитки, яких зазнав Костел Святого Миколая внаслідок пожежі: "маємо болісну втрату"

3 вересня близько 22: 00 у Києві спалахнув Костел Святого Миколая, розташований на вулиці Великій Васильківській. Займання сталося між першим і другим поверхами і швидко поширилося на покрівлю величної споруди.

Відомо, що костел з 2009 року знаходиться в аварійному стані. Тепер в результаті пожежі там повністю згорів орган і впала люстра, також пошкоджені деякі приміщення біля органу.

Пожежа у костелі, facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua
Пожежа у костелі, facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua

Прощай тепло, в Україну прийдуть перші заморозки: синоптик назвала дату похолодань

Українців попередили, щоб готувалися до заморозків вже найближчим часом. Адже на країну насувається холодне повітря арктичного походження.

Наталка Діденко пояснила, що заморозки можуть поширитися на Північ, Центр, Захід (крім Закарпаття), Харківщину, Луганщину.

Вона підкреслила, що можливі заморозки на грунті в нічні та ранкові години 6 і 7 вересня.

заморозки, скріншот з відео
заморозки, скріншот з відео