Американський баскетболіст, колишній гравець НБА Майкл Джордан є легендарною персоною не тільки в цьому відео спорту, але і взагалі.

Чоловік-найкращий баскетболіст в історії, граючи в минулому на позиції атакуючого захисника. Зараз йому 58 років, і за все його життя на інтернет-аукціонах з'являється безліч лотів, пов'язаних з його легендарним ім'ям. Наприклад, якось продавалися його кросівки - тренувальні і "бойові", в яких він грав показовий матч більше 30 років тому. Тоді їх продали за ~100 і 615 тисяч доларів відповідно.

Майкл Джордан, скріншот з відео
Майкл Джордан, скріншот з відео

А зараз на онлайн-аукціон виставили воістину мерзенний лот - його використані труси. І зробив це його колишній особистий охоронець Майкл Возняк. У соціальній мережі Twitter з'явилася відповідна публікація.

Нижня білизна, судячи з підпису, має ознаки так званого "певного використання".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Майкл Джордан, Getty Images
Майкл Джордан, Getty Images

Ціна лота становила 500 доларів (~13 450 грн), але учасники готові віддати за труси легендарного Майкла Джордана більше тисячі доларів.

Ексохоронець Майкл Возняк робить це не вперше. Раніше він викладав м'ячі з підписом Джордана і форму зірки НБА.

Нагадаємо, Майкл Джордан зловив марліна вагою 200 кг - тільки погляньте на цю рибину

Як повідомляв "Знай.ua", легенду NBA Кобі Брайанта згадали легендарним "нолем", ці рядки розривають душу

Знай.ua писав, "Померла частинка мене" - Майкл Джордан розридався, згадавши про Кобі Брайанта