На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського співака, музиканта, автора пісень і новоспеченого татуся Святослава Вакарчука з’явився новий допис. Цього разу він опублікував свої роздуми про каву і Львів.

«Львів, як відомо, місто кави. І з самого дитинства у мене було відчуття, що її аромат - це і є повітря Львова. Кава, яку робили в джезві на піску, практично у будь-якому кафе, була звичайною, буденною справою. Але, як не дивно, живучі в «кавовому» місті, у нас вдома кави не було: мама зрідка її пила, і то переважно в гостях, тато взагалі не пив кави. Тож років до 18 я був абсолютно байдужим до неї, живучі у Львові», - розповідає він під опублікованою світлиною.

Він додав, що все змінило відкриття першої в місті мистецької кав’ярні, яка притягувала до себе неординарні особистості.

«Та все змінилось, коли у місті з’явилась одна з перших, як зараз ми їх називаємо, мистецьких кав’ярень – Вавілон XX. Я був на другому чи третьому курсі університету. І це місце стало основним для наших зустрічей з друзями, на перерві в університеті бігали туди, зустрічались ввечері, і було просто неможливо не замовити там кави. Так почалась моя історія знайомства з нею. Вже за рік я міг випити по 5-6 чашок кави за день і, що цікаво, вона не впливала на мене в негативному сенсі, тобто сон був гарний. Та відчуття, запах міцної, насиченої кави став для мене одним із символів мого міста. З тих часів кава - частина мене. У всіх сенсах», - додає Вакарчук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Святослав Вакарчук, фото з Instagram
Святослав Вакарчук, фото з Instagram

У коментарях слухачі Вакарчука діляться своїм ставленням до кави.

«О клас, треба відвідати цю кав'ярню, яку б Ви ще порадили кав'ярню у Львові?», «Аж сама захотіла кави», «Смачно навіть просто читати», - зазначають коментатори під знімком.

Нагадаємо, "Жити минулим - жахливо": Святослав Вакарчук після народження дитини зустрів старих приятелів

Також портал Знай.uа писав, що розсекречено нову кохану Святослава Вакарчука: народила сина "під боком" у дружини