Цього року майбутня Міс Україна-2021 отримає найдорожчу корону в історії конкурсу. Про це повідомили організатори дійства.

Як зазначається, ювелірна прикраса виконана з білого золота та інкрустована дорогоцінним камінням, вартістю в три мільйона доларів.

Дизайн та розробка корони належить ювеліру світового рівня Джейкобу Арабо. Прикрасу оздобили 27 сапфірами та 1250 діамантами.

Конкурс "Міс Україна-2021" має відбутися в жовтні – він стане 30-м, ювілейним. Найкрасивіша учасниця отримає 500 тисяч гривень призових, а також представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу" в грудні в Пуерто-Ріко.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До участі в конкурсі цього року допустили лише українок у віці від 17 до 26 років з ідеальною репутацією, без штучних покращень у зовнішності і навіть без татуювань.

У коментарях до новини українці висловлюють своє ставлення до події.

«Краще б ці гроші віддали пенсіонерам, хворим дітям, в дитячі будинки, притулки для тварин», «Дуже потрібне капіталовкладення», «Мало того що ескортниць забезпечують, мало того що їм було досить просто народиться красивими і продати честь, так між ними ще й вибирають найкращу, яка носитиме корону за три мільйони», «Показуха, а пенсіонери останній... доїдають! І збирають копієчку на хліб», «Хм, цієї короною, напевно, можна навіть рак вилікувати», - припускають люди.

Раніше повідомляли, Біллі Айліш показала, кого вона любить найбільше: "Милий хлопчик".

Як повідомляв Знай.uа, "Відчуєте разом зі мною": Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті.

Знай.uа писав, Біллі Айліш вразила публіку, засвітивши свої "бідончики": "Ставитися до вас добре".