Популярна українська хореографиня і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила висловити свою думку з приводу першого випуску нового сезону шоу "Танці з зірками", який стартував у неділю, 5 вересня.

Так, артистка похвалила зіркових учасників, залишилася в захваті від графіки, світла і спецефектів, а також частково оновленого складу журі: Влада Ями, Катерини Кухар, Максима Чмерковського.

Втім, Ілона зазначила і деякі недоліки проекту: у першому випуску не сказали ні слова про покійного Григорія Чапкіса, занадто занижували і завищували бали, розчарував зірку і подарунок від MELOVIN Катерині Кухар у вигляді справжнього серця.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"...1. В анонсі шоу не раз згадували, що цей сезон присвячений пам'яті легендарного Григорія Чапкіса - в результаті на ефірі навіть не згадали про нього, можливо буде пізніше, але могли б і відкрити з пам'яті про нього!

2. Занадто низькі оцінки і дуже різні щодо учасників - танцюєш погано - вищий бал, добре - занижують, можливо бачать в цьому перспективу

3. Дуже короткі номери, можливо, це тільки в першому ефірі, поки учасники не розгойдалися, хоча далі тільки складніше буде

4. Заявка "бального сезону" з яких 4 танці не бальні

5. Для деяких пар і балет, і світло і весь спектр художніх прийомів, для інших - мінімалізм.

6. У деяких пар була довга історія, яка перешкодила показати танцювальні дані.

7. Щоденники хотілося б більш насиченими і наповненими робочим підготовчим процесом, а не тільки історіями з життя.

8. Сюрприз у вигляді "живого серця" - це занадто, чим буде дивувати на всіх інших ефірах, всі органи буде віддавати?

В цілому ефір вдався, думаю свої рейтинги вони заслужили, бажаю друзям всім удачі!

По парах огляд буде в сторіз, а поки діліться своїми враженнями про ефір!"

Неоднозначний подарунок для Катерини Кухар, youtube.com