Відомий український хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників фото і відео з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 300 тисяч чоловік.

Цього разу успішна танцівниця розмістила архівне фото з відпочинку. У кадрі Ілона привабливо позує на яхті в купальнику, на тлі найчистіше блакитне море і гори.

"Хочу на море...", - тужливо зізналася артистка.

Варто зазначити, що Ілона залишається в чудовій формі з підтягнутим тілом, хоч і є мамою двох прекрасних дітей – старшої доньки Валерії і сина Домініка, якого народила в 2020 році.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова шукає судженого на Івана Купала, вже і віночок сплела. Артистка розповіла, як відзначає свято Івана Купала.

Нагадаємо, що Валерій Меладзе обізвав Олю Полякову "фріком", співачка відповіла: "Довелося зняти корону". Артистка різко висловилася проти продюсера Валерія Меладзе і відповіла на його образи.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Шоптенко натякнула на нових Яму і Могилевську в "Танцях з зірками". Хореограф проекту взяла участь у передачі "Твій день" на телеканалі 1+1.

Також портал Знай.uа писав, що легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко виділила топ-5 речей при дорослішанні малюка: "Не обіцяю". Олена Шоптенко назвала п'ять речей, які врятували її при дорослішанні дитини.