Легендарний український футболіст, колишній тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко в "Світському житті" відверто розповів про плани на поповнення в сімействі і про можливе повернення до тренерської діяльності.

"Андрій, Катя Осадча пішла твоїм шляхом і народила вже третього сина. Скажи мені чесно, тобі чотирьох достатньо, ти, може, ще хочеш? Може дочка хочеш, може жінка хоче дочка?", запитала Наталія Могилевська в ролі ведучої.

"Катюш, я тебе вітаю з народженням дитини. Бажаю тобі, щоб він був здоровенький, щоб у тебе було все добре. І ніколи не зупиняйся», - побажав Осадчій футболіст.

«Я думаю, що чотири-це вже межа для нас. У планах п'ятого немає, треба виховати. З хлопцями, напевно, все ж складніше, ніж з дівчатками. Потрібно бути хорошими батьками і школи, дитсадки, футбольні команди, поїздки... Все це займає час і є в плані у батька», - поділився легендарний гравець.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"І що, немає мажорів серед них?",- поцікавилася Могилевська.

"Ні, діти мої - не мажори», - заперечує Шевченко.

На питання, чому Шевченко не залишився на посаді тренера національної збірної, він відповів, що «зараз є час трошки відпочити, насолодитися життям, спокійно подивитися футбол».

"Україна завжди в моєму серці. Будемо розглядати варіанти ... втомлюся відпочивати і почну займатися чимось»,-обнадіяв Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Шевченко знову "зрадив" українську мову: "Повернутися"

Як повідомляв " Знай.ІА", донецький "Шахтар" і київське "Динамо" дізналися майбутніх суперників Ліги чемпіонів: результати жеребкування

Знай.ІА писав, Андрій Шевченко після втрати тренерського крісла втішився в обіймах Софії Ротару: на очах у сина