Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить вже понад 23 тисячі осіб.

Артистка часто розповідає аудиторії особливості свого раціону і тренувань, які складають важливу частину її життя і впливають на струнку фігуру. Цього разу Ярослава показала свій шикарний обід в симпатичному закладі Києва. На столі у співачки можна побачити тарілку українського борщу і брускетти з яйцями і рибою, а з напоїв вона замовила чашку ароматної кави і келих шампанського.

"Обід, про який я мріяла", - сказала Ярослава на відео.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше Ярослава розповідала, що дотримується правильного харчування, щоб тримати фігуру в тонусі. Найчастіше вона вибирає рибу, морепродукти і овочі на грилі. Також, співачка зізнавалася, що дуже любить солодощі, і відмовлятися від них не збирається. За словами артистки, головний секрет стрункості - це їсти в міру.

Нагадаємо, що Slavia після розлучення з Дзідзьо зважилася на неймовірний крок: "Будили посеред ночі з камерами"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia відсвяткувала останній день літа: у шлюбі так не робила

Також портал Знай.uа писав, що Slavia після розлучення з Дзідзьо вирішила віддати себе в чужі руки сторонніх: "Розслабляюся"