Буквально днями в YouTube з'явився перший випуск спільного шоу Олі Полякової і Маші Єфросиніної «Дорослі дівчатка».

"Суперблондинка" пояснила, чому вони вирішили порадувати шанувальників новим проектом: "Ми з Машею, як дорослі дівчатка, вирішили трохи прикрасити ваші будні цієї осені". За словами знаменитості в рамках шоу вони планують затраги обговорювати теми, які не "найбільш цікаві, актуальні і навіть незручні теми. Буде гостро, гаряче і з гумором".

Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube
Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube

Наприклад, артистки завели бесіду на тему "постільного життя" і почали активно ділитися особистим досвідом. Так, Оля Полякова розповіла про те, скільки разів на тиждень у неї буває інтимна близькість чоловіком і заговорила про те, як в її розумінні виглядає ідеальний графік любовних розваг.

Виконавиця провела аналогію між "постільними утіхами" і польовими роботами і заявила, що для неї часто утомливо заводити цілий "комбайн" заради "одного колоска". Оля Полякова зазначила, що для подружжя, які вже довго перебувають у шлюбі тема "трошки ліні" є дуже актуальною.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

У коментарях інтернет-користувачі відзначили, що шоу вийшло дуже цікавим і життєвим:

Коментарі, скріншот: Youtube (Полякова і Єфросиніна)
Коментарі, скріншот: Youtube (Полякова і Єфросиніна)

Варто відзначити, що Маша Єфросиніна відповіла на захоплені відгуки глядачів і подякувала шанувальникам за увагу і інтерес до їх з Олею Поляковою дітища. Більш того, її вразило, що свою думку висловлювали не тільки жінки, а й чоловіки.

Коментарі, скріншот: Youtube (Полякова і Єфросиніна)
Коментарі, скріншот: Youtube (Полякова і Єфросиніна)

Нагадаємо, Оля Полякова заговорила про відкритий шлюб: практикують "походи наліво"

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний Моргенштерн у білій сукні вийшов заміж за свою дружину: "З нею тільки заради грошей"

Знай.ua писав, Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика: "Сяду жопкой на квіточку"