Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість потрапила в черговий скандал - в мережі оприлюднили компрометуючі знімки, де Анастасія справляла нужду під ялину на території власної ділянки.

Так, поведінку артистки вже встигли засудити на кількох російських токшоу, а сама Анастасія вирішила креативно дати відсіч всіх хейтерам. Зірка виставила серію найвідвертіших своїх знімків, позуючи абсолютно оголеною, в міні-бікіні, а також в боді.

Анастасія порадила федеральним телеканалам обговорювати більш глобальні проблеми, ніж її сідниці і знімки в стилі ню. Варто відзначити, що Волочкова і раніше була не проти демонстрації оголених частин тіла, в тому числі в шпагаті.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Оскільки після мого "пісяння" під ялинку у мене немає відбою від федеральних каналів️️, вирішила сама поділитися своїми фото без будь-яких прихованих камер, що чатують на мене.

Замість того, щоб нишком знімати моє життя на ділянці мого ж будинку і як зграя гавкаючих шавок товпитися під моїм балконом із засудженням мене.

Замість того, щоб жити своїм життям, а не моїм, можна було спокійно попросити мене особисто поділитися моїми фото.

Раз багатьох так цікавить моє тіло, вирішила поділитися Від першої особи, оголивши перед вами крім тіла, ще й душу"

instagram.com/volochkova_art/

instagram.com/volochkova_art/

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.