На сторінці в соціальній мережі Instagram української журналістки і дружини півзахисника національної збірної, а також гравця "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, Влади Седан, з'явилася нова публікація.

Дівчина ділиться подіями у своєму житті з армією шанувальників, яка налічує понад 510 тисяч чоловік. Їй не потрібні зайві слова, тому вона супроводила знімок тільки ЕМОДЖІ у вигляді чоловічка і мікрофона. Можливо, це натяк на її журналістську діяльність.

Для виходу в світ молода мама вибрала светр оверсайз соковитого зеленого кольору, короткі сірі джегінси і відкриті босоніжки такого ж насиченого зеленого кольору.

В руках у неї невеликий зелений клатч більш темного відтінку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Влада, як завжди, красуня", "Яка ж красива", "Краща, обожнюю тебе", "Просто сонечко", "Ок. все круто, красиво. Завжди треба що", "Влада Седан, хетчбек, Пікап, Каштан і Баклажан», «Зелена мама», - пишуть шанувальники.

"Дуже гарна, ніби й не народжували", "Коли друга дитина?", - цікавляться особливо настирливі.

"Вона що, в повітрі висить?", "Розумниця, з лавочок пил теж треба витирати», - жартують інші.

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан перетворилася на Барбі після народження доньки: "рожева принцеса"

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан після народження дитини Зінченко вбралася в різнобарвне: "справжня українська леді"

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан зі сльозами на очах згадала день весілля з Зінченком: "найкращий рік у моєму житті"