Відома українська співачка Ірина Білик не так давно розлучилася. Вона відверто розповіла, як пережила цей важкий період свого життя.

Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі "Світське життя", постійною телеведучою якої є Катерина Осадча. Однак, на той момент жінка перебувала в пологовому будинку, тому її заміняла Наталія Могилевська.

На заході, який було приурочено святкуванню 30-го Дня Незалежності України, Ірина Білик виконала композицію Софії Ротару-Лаванда, тим самим підкорила всіх гостей на святі.

Ірина Білик, фото з Instagram
Ірина Білик, фото з Instagram

Артистка згадала, як вперше познайомилася з Софією Михайлівною у себе на студії, де вони мило поговорили, як мати з дочкою. Вона навіть розповіла секрет, як відмінно виглядати в її віці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також, поговорили про гучне розлучення Ірини Білик з Асланом Ахмадовим, співачка розповіла, як правильно пережити цей період у житті.

Ірина Білик з чоловіком, Автор: Okras / wikimedia
Ірина Білик з чоловіком, Автор: Okras / wikimedia

"Це у мене вже четверте або п'яте розлучення, я не рахую. Я завжди на тому етапі розлучаюся, коли ми залишаємося друзями, не встигли посваритися сильно. Аслан приїжджав зараз на розлучення до Києва, і також зняв для мене новий кліп" - розповіла Ірина Білик.

Нагадаємо, що чоловік став п'ятим чоловіком для української співачки, і познайомилися вони в далекому 2011 році. Вона влаштувала зустріч, і замовила кліп за 50 тисяч доларів, який став найдорожчим в її кар'єрі, і з того моменту зав'язалися стосунки.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

З самого початку вона була впевнена, що той стане батьком її другої дитини, і так і сталося.

У грудні 2015 року у пари народився син за допомогою сурогатного материнства. Назвали його Табриз Аслан огли Ахмадов.

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок.