Відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан засипав компліментами свою колишню дружину. В її день народження чоловік подякував Аліні Харечко за все.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться різними подіями зі свого життя, а також публікує сімейні кадри. Всього за ним щодня стежить вже понад 270 тисяч користувачів.

У новій публікації Андре Тан вирішив згадати свою колишню дружину Аліну, з якою вони навесні цього року оголосили про розлучення. У вівторок, 7 вересня жінка святкує день народження, з чим колишній чоловік і вирішив її привітати.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"У цей день народилася людина, якою я завжди буду безмежно захоплюватися. Ти завжди була моїм найвідданішим і надійним другом. І найголовніше-люблячою матір'ю. Ти подарувала мені прекрасну дочку, яку я люблю більше життя. Спасибі тобі за це" - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на те, що вони вже не разом, залишилися вони в прекрасних відносинах, і дякує Аліну за все. Андре Тан щиро вважає, що багатьом зобов'язаний колишній дружині, і бажає їй успіхів у всіх починаннях, і жіночого щастя.

"Я вірю, у тебе все вийде! Дорога, з Днем Народження! Ти прекрасна жінка" - підсумував чоловік.

Варто відзначити, що в шлюбі вони прожили 9 років, і разом зараз виховують дочку Софію, яка не так давно пішла в школу.

Нагадаємо, Андре Тан згадав свою шкільну форму за часів СРСР-дизайном і не пахне

Раніше повідомляли, Андре Тан у ставку поділився одкровеннями про кохання

Знай.uа писав, Мирон Маркевич сказав, Хто очолить збірну України вже 9 серпня