Відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан не залишився осторонь від Дня знань. Як виявилося, у чоловіка теж свято - він відправляє доньку в перший клас.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно він розповідає про нові проекти, а також про події, які відбуваються у нього в житті. Ось, 1 вересня один з таких днів.

Всього за ним стежить вже понад 270 тисяч користувачів.

У пості він опублікував кілька фотографій: з квітами, фото з дітьми в класі, а також фотографія самого рюкзака з власної колекції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Сьогодні моя зовсім доросла дівчинка з рюкзаком на плечах вирушила в перший клас. Як так швидко пролетів час? Коли вона встигла так вирости? Зовсім самостійна. До школи вона дуже хотіла і підготовку почала давно, суворо заборонивши допомогти з вибором одягу" - пише Андре Тан.

Чоловік вважає, що сучасним дітям не можна купувати одяг без їх відома, так як вони не будуть її носити, стали перебирати. Це раніше "що дали, те й носи".

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

Зараз же сучасні батьки розуміють, що діти - також особистості, і на шопінг потрібно ходити всім разом, незважаючи на те, скільки йому років.

"Сьогодні купити одяг без дитини-це гроші, викинуті на вітер. Шкільна колекція @andretan_kids_official відображає світові тренди і моє особисте уявлення про сучасний одяг для дітей-стильний і зручний casual. У новій колекції все як у дорослих, дотримані Тренди на oversize і unisex" - сказано в повідомленні.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

Сам модельєр згадує, що його шкільна форма була жахливою, і все через матеріал, який дряпає шкіру. Саме тому для нього важливо, щоб форма у дітей була зроблена з якісної, м'якої тканини, яку приємно носити, а також, щоб це було стильно і сучасно.

"З першим вересня, школярі та їхні батьки! Вже з нетерпінням чекаю перше домашнє завдання!"- підсумував пост чоловік.

Нагадаємо, раніше Андре Тан і син слави Дьоміна показали найзручніший одяг для школярів: стильно і ні натяку на форму

Як повідомляє портал Знай.uа Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.uа писав, що Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов