Для мільйонів шанувальників популярного шоу про подорожі в різні куточки планети Земля "Орел і Решка" є цікаві новини. Так, сезон під назвою "Чудеса світу" поповнився ще одним епізодом, де ведучі побували на острові черепах в Закінфі.

Однак не все так просто, раптом з'ясувалося, що саме в цьому сезоні під такою символічною назвою, Герої поки не відвідали єгипетські піраміди.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці шоу "Орел і Решка" в мережі Facebook.

Публікація "Орла і решки", скріншот: Facebook
Публікація "Орла і решки", скріншот: Facebook

"Цікавий факт: на єгипетських пірамідах побували майже всі, окрім сезону "Чудеса світу". Але ж піраміди Гізи - одне з 7 чудес світу! Є багато теорій, хто і як звів піраміди. Інопланетяни, масони, стародавні єгиптяни, команда "Чудес" (а ви думали, чому вони досі там не з'являлися?).", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також автори публікації додали кілька фотографій з минулих сезонів, де ведучі підкорювали піраміди і намагалися дізнатися більше про таємниці фараонів, для яких ці "чудеса" і будували сотні тисяч рабів.

Закінф (Греція) - перлина в Іонічному морі. Це місце, де зароджується черепашаче життя. Черепахи на острові Закінф головне диво світу. У новому випуску ведучі будуть їх шукати, гладити, ловити, плавати з ними. А ще Анфіса Черних покаже, як можна допомогти черепахам вижити в умовах погіршення екологічної ситуації.

Раніше повідомляли, Регіна Тодоренко змінила зачіску заради Влада Топалова: "Так яскравіше".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва перетворилася на Форреста Гампа після розлучення з Елджеєм.

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше за Павла Зіброва.