У неділю, 5 вересня стартував новий сезон шоу»Танці з зірками". Глядачів дивували не тільки неймовірними постановками, а й оновленим складом ведучих.

Справа в тому, що в цьому сезоні разом з Юрієм Горбуновим стоїть не Тіна Кароль, а модель Іванна Онуфрiйчук, яка з'явилася в сукні від бренду Christian Dior червоного кольору. Вона з самого першого ефіру показала, що буде дивувати нарядами не менше, ніж її попередниця.

Крім Іванни, було ще двоє ведучих. На бекстейджі, наприклад, була популярна журналістка Раміна Есхакзай. Це перший подібний досвід для неї, але, впоралася вона відмінно. У перервах між танцями дівчина розмовляла з учасниками, розпитуючи їх про враження.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В якості вбрання Раміна обрала сукню бежевого кольору, яке їй дуже до лиця, і підкреслює її струнку фігуру.

"Коли мене запросили вести перший ефір бекстейджа, я думала, що потрібно просто задавати питання і тішити своє марнославство примовляючи: "Мамо, я на телеке!". В реальності все виявилося набагато складніше. Мені дали список танцюристів і зірок і я сама повинна була написати їм питання. Також вручили сценарій з проговорками від спонсора проекту" - сказано в пості від журналістки.

Третім ведучим став відомий музикант Макс Барських, який приймав учасників на балконі, і оголошував оцінки експертів.

Багато хто почав відзначати, що як ведучий він був так собі, але, при цьому виглядав чудово в повністю шкіряному костюмі.

Нагадаємо, найяскравіші красуні на шоу "Танці з зірками" складуть конкуренцію навіть Каменських

Як повідомляє портал Знай улюбленець Данилко Melovin після Євробачення набив тату на шиї: новий Боб Марлі?

Також Знай писав, що Олександра Зарицька з "Kazka"похвалилася шикарною розтяжкою перед"Танці з зірками".