Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Його дружина, 72-річна Алла Пугачова, яка набагато рідше публікує різні пости, поділилася з аудиторією сумною новиною - в ніч на 7 вересня помер відомий сценограф Борис Краснов.

Краснову було лише 60 років, чоловік помер у Москві від наслідків інсульту на тлі коронавірусу. Варто відзначити, що сценограф працював з такими зірками, як Алла Пугачова, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Людмила Гурченко, Валерій Меладзе, ABBA, Елтон Джон, Deep Purple і багато інших.

Сама ж примадонна охарактеризувала старого друга, як "талановитого, ексцентричного, завжди готового створювати щось божевільне і цікаве".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прощавай Друг мій дорогий.

Талановитий, ексцентричний, завжди готовий створити щось божевільне і цікаве.

Тебе не вистачатиме мені.

Шкода, дуже шкода.🙏❤️

Сьогодні слова "Жив був художник один" тільки про тебе.🙏"

Фолловери не пройшли повз: "дуже шкода, такий молодий і дуже талановитий був чоловік. Царство небесне і світла пам'ять.", "Співчуття Вам, Алла, щирі😢"," світла пам'ять", " світла пам'ять....кожен такий талант безцінний м неповторний...співчувати....🙏🙏🙏🙏🙏".