Відома російська співачка Алла Пугачова вперше вибралася зі свого замку в селі Грязі за весь час діючої пандемії.

Виконавиця не надто часто ділиться будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,8 мільйонів чоловік, проте іноді все ж публікує якісь знімки, на яких постає особисто або з дітьми.
Зараз же, з посмішкою на обличчі, вона постала на дачному кріслі заявляючи, що день пройшов приголомшливо.

"Відмінний був день☺️", - пише Алла Пугачова в публікації.

У коментарях можна помітити багато верифікованих Користувачів, включаючи її колишнього чоловіка Ігоря Ніколаєва, який відправив жінці сердечко. "Ніііхрена собі, Алла Борисівна 🔥 виглядаєте незрівнянно!!!! 😍😍😍😍😍🔥🔥", "Ви прекрасні🔥", "Алла Борисівна, шикарне фото!😃 👍 🌺 🌺 🌺 ", "Завжди красуня, завжди🔥", "АЛЛА БОРИСІВНА ви прекрасні!😍😍😍😍😍", "Так виглядає щаслива жінка ! 💛💚💙", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Нагадаємо, в дітях Максима Галкіна і Алли Пугачової помітили щось дивне: знову Кіркоров. На фото Син і дочка Галкіна і Пугачової Гаррі і Ліза позують на сходах будинку.

Як повідомляв "Знай.ua", "Вже перебір", - Галкін здивував 72-річною Пугачовою в топі з глибоким декольте

Знай.ua писав, Галкін допоміг синові зробити "підсмажений" подарунок, Пугачова ледь не оніміла: "Сюрприз мамі..."