Популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, а з недавніх пір ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова зі "Світу на виворіт", любить радувати шанувальників яскравими фото і відео в Instagram, де за нею стежить більше 130 тисяч чоловік.

Як відомо, дівчина є телеведучою на відомому каналі ICTV, де веде рубрику для українських знаменитостей "33 за 3" у програмі "Ранок у великому місті" у форматі інтерв'ю. Суть такого проекту полягає в тому, щоб зірки відповіли відверто на поставлені запитання за обмежений час, а шанувальники цих зірок могли дізнатися їх краще.

Цього разу Олександра анонсувала новий випуск "33 за 3" з рекордсменом з плавання та учасником Олімпійських ігор у Токіо - Михайлом Романчуком. Вже 8 вересня, о 07:30 на каналі ICTV, він відповість на всі питання щодо спорту та його досягнень на Олімпіаді.

скріншот з Insta Stories

Також, Олександра вирішила і сама відвідати басейн в спортзалі і похвалитися своїми успіхами з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим: "Звалилося на голову"

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров примчав з диких джунглів до коханої дружини: схожі, як брат і сестра

Також портал Знай.uа писав, що дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко "закохала" в себе міністра: поки чоловік в джунглях