Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу Леся розмістила серію чарівних фотографій, на яких вона позує в дуже спокусливому образі - зверху на ній легкий плащ молочного кольору, а ось під прикриттям ховається дещо більш цікаве - костюм з латексного ліфа і обтягуючих легінсів.

У підписі до фото Леся дала відсилання до недавньої історії, яка її дуже вразила. За словами артистки, вона отримала лист в директ від Кім Кардашьян з офіційного аккаунта, в якому зірка написала, що Леся "Amazing".

"Давайте домовимось, раз і назавжди! Я виставляю фотки, ви лайкаєте і пишете в коментах що я Amazing 😁" - написала Леся.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк прикрила персики однією рукою, але все одно видно: уххх!

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк після "вечірки" зі стриптизером взяла себе в руки: щоб "анаконда" більше ні в кого не падала

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк заглянула під спідницю красуні і "знайшла" шикарний голос: "Просто секс"