Павло Зібров, instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров, instagram.com/pavlo_zibrov

Павло Зібров перетворився на лихого діджея заради Аліни Гросу і Віри Кекелії

Стартував новий сезон проєкту про зірок" Життя відомих людей", і тепер буде ще більше одкровень і сенсацій. Було знято спеціальний ролик, в якому взяли участь медійні люди. Одним з них виявився народний артист України Павло Зібров. Суть ролика в тому, що ведучі програми в особі Віри Кекелії і Богдана Юсипчука намагаються дістатися на вечірку, де їх вже чекають популярні особистості.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова показала, як водить додому хлопців: вся в маму

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Маша Полякова має чимало шанувальників, тому вона досить активно ділиться з ними новими фотографіями, смішними відео або цікавими подробицями з життя в своїх соціальних мережах. Цього разу юна блогерка у своєму ТікТок зняла кумедне відео зі своїм хлопцем та молодшою сестрою Алісою.

Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach
Юрій Ткач, instagram.com/yuriy_tkach

Юрій Ткач залишив дружину вдома заради палких красунь

У своєму Instagram в розділі stories Юрій Ткач показав, як запалив під час чергового корпоративу. Його з напарником попросили потягнути час перед виступом іншої зірки, тому вони змушені були розважати численну публіку.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube

Соняшникова олія на 70%, м'ясо на 13%: нові ціни в магазинах відіб'ють в українців апетит

В Україні спостерігається тотальне подорожчання продуктів. У деяких випадках підвищення вартості досягає сімдесяти п'яти відсотків. За результатами цього року в Україні значно зросли ціни на продукти харчування. Причому мова стосується основних продуктів.

Голуби в магазині, фото Telegram
Голуби в магазині, фото Telegram

Голуби перетворили життя мешканців багатоповерхівки на пекло, сморід нестерпний

В Одесі на вулиці Іцхака Рабіна 61 місцеві жителі поскаржилися на величезну кількість голубів. Через таку велику кількість птахів і їх посліду там стоїть дуже неприємний запах. У коментарях користувачі мережі порадили місцевим жителям прибрати це все самим і поставити сітку, щоб голуби більше не могли потрапити, адже вони можуть переносити дуже багато інфекцій.