Відомі українські дівчата вирішили розповісти про свої стосунки. Вони не часто говорять про своє особисте життя, а якщо і розповідають, то без особистих подробиць.

Про молодих людей реперші Alyona Alyona і актриси Даші Петрожицької стало відомо завдяки сюжету програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Там дівчата розповіли докладно про особисте життя. Ось, наприклад, Alyona Alyona разом зі своїм молодим чоловіком вже приблизно півроку, і познайомилися вони на одному із заходів.

При цьому, тільки через 2 місяці вони пішли вперше на каву. Не так давно вона своїм шанувальникам в Instagram розповіла про те, що вони вирішили жити разом. Якщо в попередніх відносинах з чоловіком вони жили на її території, то зараз все змінюється. Саме дівчина до нього переїжджає.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При цьому, про нового хлопця практично нічого невідомо. Він молодший за дівчину, родом із Запоріжжя, а також звуть його Денис. Чи планує найближчим часом вона представити його громадськості-невідомо.

"Не з Дніпра, як всі говорять. Тому, якiй легендi вірити - вирішувати вам" - каже дівчина.

Даша Петрожицька також не так давно завела стосунки. Тривалий час після розлучення вона була одна, і ось, сталося. Познайомилася вона з Олексієм під час відпочинку в Єгипті. Хлопець навіть не знав хто вона, і чим займається. У соціальних мережах хлопця зазначено, що він родом з Харкова, але, проживає в Німеччині. 30-річчя дівчини вони разом відзначали в ОАЕ.

Нагадаємо, Alyona Alyona обклалася пляшками після скандального дріфту на Софійській площі: "ви круті"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona розгрібає наслідки незаконних покатушек: Містер Пропер все відмив і про площу не забув

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona кинулася захищати тварин після скандального дріфту на Софійській площі: "не підтримуйте..."