Відомий український боксер В'ячеслав Узєлков згадав про проект, в якому брав участь більше 10 років тому. Виявляється, спортсмен пробував себе в танцях.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно він показує кадри зі свого повсякденного життя, або ж радує архівними фото і роликами. Щодня за ним стежить більше 3 тисяч користувачів.

Як відомо, чоловік брав участь у другому сезоні проекту "Танцюю для тебе", який виходив в ефір в далекому 2009 році. Він танцював разом з партнеркою Ксенією Горб.

Їх пара старанно старалася заради перемоги, Однак, всього за крок до фіналу покинули проект. Того вечора було всього три пари, які боролися за шанс опинитися у фіналі: Василь Бондарчук з Оленою Шоптенко, а також Ірина Мерлені з Сергієм Костецьким.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В'ячеслав Узєлков раптово згадав про цей досвід, і вирішив поділитися роликом танцю, який став для них передостаннім.

"Танцюю для тебе" цей танець мені подобається найбільше. Це передостанній танець сезону. Унікальний і чудовий досвід для мене. І ще більший досвід, це прямі ефіри. Спасибі всім, що вірили і підтримували нас тоді" - підписана публікація.

Нагадаємо, що конкурсантів тренував відомий хореограф Амадор Лопес. Далекий родич співачки і актриси Дженніфер Лопес. Тренерам нелегко, адже вчити доводиться відразу двох початківців, вони кажуть, що так навіть цікавіше.

Нагадаємо, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розцвіла в обіймах високого красеня: "Євген Кошовий?"

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також Знай.uа писав, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику