Відома своїми скандальними витівками, відсутністю моралі і дуже відвертими кадрами в соціальних мережах російська блогерка Дар'я Зотєєва, яку в мережі знають під ім'ям Instasamka, продовжує дивувати своїх підписників. Відомо, що за 21-річною блогеркою стежить понад 4,7 мільйона шанувальників.

Цього разу Дарина опублікувала кадри зі своїм хлопцем Олегом, нібито "Інстасамцем".

Свіжі знімки з'явилися на сторінці Дар'ї Зотєєвої (Інстасамка) в мережі Instagram.

Публікація Дар'ї Зотєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Зотєєвої, скріншот: Instagram

Публікація Дар'ї Зотєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Зотєєвої, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тут можна помітити, що парочка фотографувалася на диванчику в обіймах обираючи провокаційні пози. Знімки виконано в чорно-білих тонах, також можна помітити велику кількість тату на тілесах молодих людей. За ось цим всим "мистецтвом", за словами експертів, і спостерігає доволі юна аудиторія від 10-20 років.

Також варто нагадати нашим читачам, що дана "блогерка" вже оскандалилася в українській столиці. Під час свого концерту в Києві вигнала одного з глядачів. На кадрах видно, як Інстасамка звертається до охорони. Вона повідомляє, що в залі знаходиться одна людина, яка їй не подобається.

"Можна його вивести? Ти, в панамці білій, провалюй звідси", - заявила Дарина.

При цьому вона активно використовувала ненормативну лексику. Після того як охорона, ймовірно, вивела людину із залу, Зотєєва продовжила концерт зі словами "мінус один". Причина агресії з боку дівчини невідома.

Раніше повідомляли, скандальна Інстасамка вигнала свого фаната на концерті в Києві: "Тебе нах*й звідси викинуть".

Як повідомляв Знай.uа, Діана Шуригіна потрапила в реабілітаційну клініку: ледь говорить і не може відкрити очі.

Знай.uа писав, блогерка Інстасамка після конфлікту опинилася вся в Зеленці: "Шрек 2021".