Відома російська блогерка і телеведуча Анастасія Івлєєва продовжує епатувати публіку своїми роликами. Після розлучення з чоловіком вона старанно вдарилася в роботу, і знімається в різних проектах.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя. Будь це робочі записи, зустрічі з друзями, або ж короткі гумористичні ролики.

Не можна не відзначити, що саме Instagram є однією з ключової соціальних мереж для дівчини. За нею стежить вже практично 19 мільйонів користувачів.

На новому ролику кумир мільйонів постала перед шанувальниками в незвичайному образі. Вона там сильно додала у вазі, і відкриває шоколадку, після чого її починає їсти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як виявилося, це просто такий Грімм, і дівчина знімається в черговий проекті, де потрібно бути саме в такому образі, із зайвою вагою.

"Коли провела все літо з бабусею 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂" - підписана публікація.

Крім того, встигла дівчина записати і ролик в соціальну мережу TikTok. Спеціальний Грімм присутній по всьому тілу. Анастасія Івлєєва станцювала там під пісню виконавиці Instasamka, яка днями потрапила в скандал після концерту в Києві.

@_agentgirl_

😂😂😂💸👑

♬ почки отказали - 💲𝐹𝐴𝑁 𝑆𝐴𝑀𝐾𝐼💲

У коментарях користувачі навіть почали жартувати, що все це наслідки розлучення, а деякі і зовсім не відразу зрозуміли, хто це на ролику.

Раніше ми повідомляли, блогерша Настя Ивлеева показала бандитський Петербург своїми очима.

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва показала, де знаходиться Дно.

Також Знай.uа писав, що Настя Івлєєва і Елджей зняли обручки, репера підозрюють у зраді з подругою дружини.