На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої співачки, колишньої учасниці групи "Віагра", дружини популярного співака Валерія Меладзе Альбіни Джанабаєвої з'явилося нове повідомлення.

На цей раз вона поділилася своїми знімками на березі водойми, на яких одягнена в квітчасте кімоно.

"Пошепки домовлюся з вітрами... здається, сьогодні я зможу і це. Гарного дня вам... ", - написала вона.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Які гарні фото... і Вам всього хорошого!!!", "Якщо людина красива від природи, то на всіх фотографіях гармонійний в будь-якому ракурсі. Саме така Альбіна. Завжди і скрізь хороша, фотографіями просто милуюся", "Неймовірно красива", "Краса, Альбіна!!! Завжди захоплювалася вашою незвичайною внутрішньою силою. Не кожен може домовитися з вітрами...", - пишуть захоплені шанувальники.

Але ж зовсім недавно Джанабаєва піддалася критиці за те, що нібито занадто погладшала після пологів.

На іншому фото співачка перед дзеркалом з косметичкою.

"Найцікавіше у нас де? - у сумочці і косметичці», - ділиться вона.

"Світло зсередини і зовні. А сумочки чарівні", " Альбіна яка ви красива! Так, дійсно, найцікавіше-це наша косметичка, ну і звичайно, без телефону нікуди", " шикарна жінка!» ,- пишуть у коментарях до повідомлення.

Нагадавши, Наталію Могилевську жорстко розкритикували за ніжності з Валерієм Меладзе: "іспанський сором"

Як повідомляв Знай.uа, Альбіна Джанабаєва спробувала "відмити" Валерія Меладзе після скандалу з Олею Поляковою: "не шукайте вад"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько зустрілася з Валерієм Меладзе після скандалу з Ані Лорак: "через 15 років"