Футболіст Віталій Буяльський визнаний найкращим гравцем «Динамо» у серпні. Про це стало відомо з повідомлення самого футбольного клубу, яке було опубліковано в соціальній мережі Instagram.

«У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» у серпні взяли участь понад 4,5 тисячі респондентів, які віддали абсолютну більшість голосів – 87% – за Віталія Буяльського», - повідомили у ФК «Динамо».

У коментарях фанати футбольного клубу зазначають, що такий вибір цілком закономірний та обґрунтований.

Скрін, Facebook Віталій Буяльський
Скрін, Facebook Віталій Буяльський

«Заслужено, дуже сильний відрізок», «Тут навіть місяць можна не уточнювати», «Без варіантів і конкуренції. Віталик зараз лідер «Динамо» і гравець основи. Луческу з ним добре попрацював за рік. Скільки вже красивих м'ячів забити встиг. Здоров'я і нових перемог з нашим «Динамо»!», - зичать футболісту його прихильники.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін, Віталій Буяльський
Скрін, Віталій Буяльський

«Він головна зірка складу! Про що ви? Звичайно, він гравець місяця», «Дуже сильно зіграв, сподіваємося, що і в Лізі Чемпіонів також буде грати», - додають інші підписники сторінки.

Разом із тим, не всі визнають, що Буяльський – найкращий.

«Шапаренко кращий», - впевнено пише у коментарях до повідомлення дехто.

Нагадаємо, Мирон Маркевич сказав, Хто очолить збірну України вже 9 серпня: виведе на ЧС і євро-2024

Як повідомляв "Знай.ua", "Динамо" порадує українців шістьма матчами в серпні: "Інтер" та "Зоря" перед грою у збірній

Знай.ua писав, Ліонель Мессі покинув футбольний клуб "Барселона": не змогли домовитися