Новий сезон кулінарного шоу "МастерШеф" стартував на телеканалі «СТБ». Глядачам пропонують познайомитися з учасниками та обрати собі фаворита.

Розпочали знайомство із Даші Євтух, яка встигла стати трендом тіктоку. У неї 317 тисяч підписників, 6 мільйонів лайків у соцмережі. Дівчина живе в маленькому селі, навчалася в аграрній академії.

Другим став Дмитро Діхтяр - танцюрист балету, який танцював у Національній опері України та багато гастролював по Європі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Третя учасниця - Тетяна Ільїна. Вона працює музичною керівницею в дитячому садку і є менеджеркою інтернет-магазину з найму. Жінка захоплюється рукоділлям, а нещодавно відкрила кулінарний блог в «Інстаграмі».

Четвертий учасник - Михайло Дмитрієв, власник господарських магазинів, який, втім, має освіту тракториста. Чоловік любить риболовлю. Він зізнається, що готує з дитинства, годує всю сім’ю, рідних і близьких на свята.

Останнім став Євген Лобанов ― топменеджер і любитель смачно поїсти. При цьому він примудрився за карантин скинути аж 35 кілограмів зайвої ваги.

«Жесть, а не учасники», «Включила, подивилась учасників, просто кошмар, дивишся і поведінка подразнює, кулінарна передача, а набрали для піара не зрозуміло кого», «Оооо, "тренд тік току"... Який тренд??????? Взяли її, щоб більша частка переглядів була на СТБ... Сміх і клоунада…», - обурюються коментатори.

«Вареники з картоплею? Незвичайно складне блюдо! А про салат з кульбаб я взагалі мовчу. Це рівень майстер шефа? Ви серйозно? Перші сезони були набагато цікавіше, а зараз те блогери, то тіктокери, то інстаграмщики», - не розуміють вибору глядачі.

Нагадаємо, Ектор Хіменез-Браво з "МайстерШеф" перетворив Олю Полякову на головну прикрасу кухні: "Довгоочікувана...". Популярний шеф-кухар дав можливість шанувальникам зробити свій вибір

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова вирішила перевиховати Гросу просто на "МайстерШефі": "Хочу задушити...". Блогерка впевнена, що сцени Олі Полякової на будь-якому шоу просто "виривають мозок"

Також "Знай.ua" писав, страва Олі Полякової довела до істерики Надю Мейхер на "МастерШеф. Селебріті": Ектор знайшов багато олії. Оля Полякова вказала Ектору, де йому можна їсти