Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Володимиром Дантесом виставили кумедне відео, заспівавши дуетом. Так, пара позувала у власному заміському будинку, Володимир грав на електронній гітарі, в той час, як Надя підспівувала... домофону.

Зіркове подружжя вирішило створити фіт з гумористом Василем Байдаком, який виступав у складі команди "Воробушек" на шоу "Ліга сміху".

Спочатку Василь показав ролик, де грав на губній гармоні під гучні звуки домофона, поки сусідка розповідала йому, що в їхньому будинку відключили воду. Мелодія з відео виявилася настільки заразливою, що кохані просто не змогли пройти повз.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ну це ж просто чудо якесь))

@by_by_duck ми залетіли до тебе на фіт з @nadyadorofeeva 🤟 🤟 🤟

Якщо ви не зрозуміли прикол - перейдіть на сторінку до Васі)"

Фолловери не пройшли повз: "Ахахахвххвхвха, зараз здохну! Відчуваю, Домофон буде скоро давати концерт на Олімпійському", "Вангую трек" мені вже 70. Води немає""," а зробіть спільний трек, круто ж і бабцю візьміть😂 👏 👏", "божееее🔥 🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.