Відома українська співачка Наталя Могилевська поділилася з шанувальниками серією розкішних фото та вирішила дізнатися чи помітно, що вона схудла.


Популярна співачка Наталя Могилевська має чимало шанувальників, тому з задоволенням ділиться з ними новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за її життям стежить 1.3 мільйона осіб.

Наталя Могилевська, фото з instagram
Наталя Могилевська, фото з instagram


Цього разу Наталя Могилевська поділилася серією з чотирьох фото у розкішній вечірній сукні, яка вдало підкреслила її фігуру. До того ж зірка вирішила поцікавитися у фанатів чи помітно те, що вона схудла.

Наталя Могилевська, фото з instagram
Наталя Могилевська, фото з instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ну що, схудла? Давно не вибирали 😉 Вибирайте 1 • 2 • 3 • 4?", - так Наталя Могилевська підписала опубліковане фото.


Користувачам мережі прийшлися до душі нові фото, тому вони прийнялися залишати для співачки десятки коментарів.

"Красуня 😍😍😍", "Ви 🔥", "Розкішна❤️", "Щиро вітаю з Днем Ангела !!! Нехай буде завжди поруч з Вами !!! 🕊💚💚💚💚💚", "2, супер !!! "," З днем ​​Ангела Вас! "," Красуня! Але навіщо такі плечі у сукні робить? Виглядає якось грубо", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Наталя Могилевська показала жінку, через яку могла позбутися волосся: "Маю повне право". Українська співачка розповіла цікаву історію, яка трапилася з нею цього літа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину