Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Потап розмістив фото зі зйомок шоу "Ліга сміху" - гумористичного проекту, який транслюють телеканалі 1+1, а створили його за участю коміків зі "Студії Квартал 95". Суть проста: учасники битимуться один з одним в мистецтві смішити людей.

Судячи з кадрів, Потап вирішив взяти участь у розважальному шоу. На знімку артист позує разом з головним коміком і суддею шоу - Євгеном Кошовим. Чоловіки на фото зображують сценку, і за словами підписників, Потапу можливо дісталася роль однієї з головних героїнь знаменитої комедії "У джазі тільки дівчата". Репера нарядили в жіночий костюм, зробили яскравий макіяж і навіть приклеїли блондинисте волосся.

"Почалося..." - написав Потап під фото.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто нагадати, що проект "Ліга сміху" розділений на декілька етапів: у першому учасники пройдуть відбірковий тур, у другому залишаться лише 12 з них і лише 2 кращі команди будуть у фіналі. За командами буде закріплений ментор-відомий комік. Він допоможе артистам перемогти в проекті і підвищити рівень своєї майстерності. Судити коміків буде зірковий склад журі.

Нагадаємо, Потап почав смажити без Насті Каменських, навіть камер не посоромився: "Доводиться виживати"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес "засмердівся" на "Розсміши коміка": навіть Кошовому і Ткачу ніяково

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач і Євген Кошовий з "Квартал 95" перетворилися на фізрука і трудовика заради доньок