Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей, а нещодавно ще й взяла участь в шоу "Співають всі".

Як відомо, співачка в 2013-му вийшла заміж Олександра, свого колишнього однокласника, проте за всі ці роки вона рідко про нього розповідала і показувала спільні фотографії.

На честь щасливої події - річниці їх вінчання, артистка вирішила поділитися зворушливими знімками з 8 вересня 2019 року, які опублікували на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях".

"Два роки тому було таїнство нашого вінчання, де ми пообіцяли бути разом до Місяця! І не важливо, скільки потрібно було б тебе чекати — я б чекала! Щастя цього варте! Я — твоя перша любов, а ти моя! Я дихаю тобою! І якщо треба, без роздумів віддам за тебе своє життя", - написала Анастасія.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що подружня пара в шлюбі виховує трьох дітей - 11-річну дочку Нанну, від попереднього шлюбу Насті з абхазьким бізнесменом, і синів - 6-річного Гордія і Луку, якому ще немає року.

Нагадаємо, що Оля Полякова образила Jerry Heil на "Співають всі" і переплюнула Настю Приходько: "Хіба ж я не людина?"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько підписала "вирок" чоловікові в день вінчання: "Забув!"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько "вкрала" образ Полякової: скоро і кокошник начепить